Wandel mee en leer over de bronvijvers. 

Op zaterdagochtend 7 oktober zijn wandel- en natuurliefhebbers van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Expeditie Springendal. Een levendige wandeling door prachtige natuur, met landschapsecoloog Fons Eysink als expeditieleider. Hij vertelt over het bijzondere water- en bodemsysteem in dit gebied en leidt deelnemers o.a. langs de bronvijvers van het Springendal.

De route start bij Hoeve Springendal, waar eigenaar Walter Brunninkhuis de deelnemers ontvangt. Hij vertelt over het natuurbeheer op zijn landgoed. Na afloop van de expeditie ontvangt hij de wandelaars met koffie, thee en de befaamde appeltaart van Hoeve Springendal.

De wandeling gaat om 8.30 uur van start en duurt zo’n 1,5 uur (ruim 5 kilometer). Er is plek voor 15 deelnemers. Bij veel belangstelling organiseren we een tweede wandeling later op de ochtend (start om 10.30 uur). Deelnemers ontvangen hierover tijdig bericht.

Update: er zijn inmiddels al zoveel aanmeldingen binnen dat we hebben besloten die ochtend twee wandelingen te maken. Via de website kun je je nog aanmelden voor de reservelijst. Door je e-mailadres achter te laten weet je zeker dat je bij de volgende editie van de expeditie als eerste op de hoogte bent. 

Wil je je aanmelden?

Stuur een mail naar bert@bestwerk.nl.