01 jul 2021

Witteveen+Bos voert ingenieursdiensten uit

Witteveen+Bos Raadgevende Ingenieurs B.V. uit Deventer heeft de ingenieursdiensten tijdens de realisatiefase van het project Springendal en Dal van de Mosbeek door de provincie Overijssel gegund gekregen. Zij zullen de komende jaren het definitief ontwerp, vergunningsprocedures, bestekken, het uitvoeringsontwerp, directie en toezicht in het gebied Springendal en Dal van de Mosbeek verzorgen.

Op 7 april nodigde Provincie Overijssel vijf ingenieursbedrijven uit om deel te nemen aan de aanbesteding voor het uitvoeren van ingenieursdiensten omtrent het project Springendal en Dal van Molenbeek. De bedrijven maakten onderdeel uit van een raamovereenkomst met de provincie. Van de vijf uitgenodigde bedrijven stuurden er drie een offerte in. De offertes werden door de commissie beoordeeld op de kwaliteitsborging van het plan van aanpak, de samenstelling van het in te zetten team en op basis van interviews met de sleutelfunctionarissen. Nadat over de waarde van de aangeboden kwaliteit was besloten werden de inschrijfprijzen geopend. Van daaruit volgde een berekening van de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de prijs-kwaliteitverhouding.

Juli 2022

Witteveen+Bos zal zich eerst richten op het nader detailleren van het inrichtingsplan. De medewerking van de grondeigenaren zal hiervoor gevraagd worden. Vanaf december zullen de eerste bestekken worden opgesteld met als doel om in vanaf juli 2022 de uitvoering van het werk te starten.

Gerelateerd